Stanje sigurnosti u razdoblju od 2. do 8. srpnja 2012.g.

Photo PU_KK/Vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA U proteklom tjednu zabilježeno je 27 kaznenih djela, od čega 15 kaznenih djela općeg kriminaliteta, deset kaznenih djela maloljetničke delikvencije, kazneno djelo zlouporabe opojnih droga i kazneno djelo iz područja gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 14 fizičkih osoba.

 Foto: Ilustracija 

STANJE KRIMINALITETA                                            

U proteklom tjednu zabilježeno je 27 kaznenih djela, od čega 15 kaznenih djela općeg kriminaliteta, deset kaznenih djela maloljetničke delikvencije, kazneno djelo zlouporabe opojnih droga i kazneno djelo iz područja gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 14 fizičkih osoba. 

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježen je prekršaj davanja pića pijanim osobama. Prekršajno je prijavljena jedna osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 14 prometnih nesreća, od čega tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 11 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesno su ozlijeđene tri osobe. Teško je ozlijeđen vozač mopeda a lakše je ozlijeđen motociklista i vozač osobnog automobila. 

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar teretnog vozila koje nije u voznom stanju i drvenog ugljena a materijalna šteta cijeni se na oko 6 000 kuna. Također, zabilježena su tri požara bez štete.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je devet prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji a prijavljeno je 13 osoba.

Zatečeno je dvoje maloljetnika mlađih od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.