Teško stradao motociklista u Koprivničkom Ivancu

Photo PU_KK/Vijesti/2009/12/policija05.jpg

U četvrtak, 28. lipnja, oko 18.10 sati u Koprivničkom Ivancu u Koprivničkoj ulici 41 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Seat Ibiza, koprivničke registracijske oznake iz smjera Koprivnice.

Foto: Ilustracija 

U četvrtak, 28. lipnja, oko  18.10 sati u Koprivničkom Ivancu u Koprivničkoj ulici 41 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Seat Ibiza, koprivničke registracijske oznake iz smjera Koprivnice.

Dolaskom do kbr.1F i ulaskom u blagi desni zavoj zbog nepropisnog kretanja obilježenim prometnim trakom osobni automobil je prešao na lijevu stranu kolnika u kojem trenutku je iz suprotnog smjera naišao motocikl Aprilia koprivničke registracijske oznake, kojim je upravljao 33 – godišnji vozač iz Koprivničkog Ivanca.

Tom prilikom osobni automobil je udario prednjim djelom u motocikl te je vozač odbačen na vjetrobransko staklo i krov vozila nakon čega je pao u lijevi odvodni kanal.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 33 – godišnji motociklista, dok je 4 – godišnja djevojčica u osobnom automobilu lakše ozlijeđena.

Kod vozačice osobnog automobila utvrđena je koncentracija alkohola od 0,57 g/kg.

Očevidne radnje na mjestu događaja izvršili su policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica, koji će protiv 41 – godišnje vozačice podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.