Križevci: Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i Omogućavanje trošenja droga

Photo PU_KK/Vijesti/2009/11/droga01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom rođ. 1991. godine s križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i omogućavanja trošenja droge.

Foto: Ilustracija 

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom rođ. 1991. godine s križevačkog  područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i omogućavanja trošenja droge.

Sumnja se da je osumnjičeni 10. kolovoza, u Križevcima u parku prodao opojnu drogu marihuanu dvojici maloljetnika s križevačkog područja.

Također, sumnja se da je 20. srpnja, u Križevcima dao na uživanje opojnu drogu marihuanu  22 i 23 – godišnjaku s križevačkog područja.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i Omogućavanje trošenja droga protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava  Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.