Dovršeno kriminalističko istraživanje - neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga

Photo PU_KK/Vijesti/2009/12/policija05.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcima rođenim 1998. i 1996. godine s križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela omogućavanja trošenja droga i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.  

Foto: Ilustracija 

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcima rođenim 1998. i 1996.  godine s križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela omogućavanja trošenja droga i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Sumnja se da je osumnjičenik rođen 1998. godine u petak, 24. veljače na području Zagreba kupio drogu marihuanu s ciljem daljnje prodaje. Nadalje, sumnja se da je  od početka ove godine na području Križevaca davao na uživanje marihuanu drugim osobama, dok mu je osumnjičenik rođen 1996. godine omogućio prostor za uživanje droge.

Oduzeto je 20 grama marihuane.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela omogućavanje trošenja droga i neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.