U Križevcima smrtno stradao biciklista

Photo PU_KK/Vijesti/2009/12/policija05.jpg

U subotu, 12. siječnja, oko 15 sati, u Križevcima na raskrižju Ulica branitelja Hrvatske i Krunoslava Heruca, zbog oduzimanja prednosti prolaska od strane vozača bicikla M.Š. (1974) iz Gornje Glogovnice, osobni automobil Honda Accord križevačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 29 – godišnji vozač, naletio je na biciklistu koji je pao na kolnik.

Foto: Ilustracija 

U subotu, 12. siječnja, oko 15 sati, u Križevcima na raskrižju Ulica branitelja Hrvatske i Krunoslava Heruca, zbog oduzimanja prednosti prolaska od strane vozača bicikla M.Š. (1974) iz Gornje Glogovnice, osobni automobil Honda Accord križevačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 29 – godišnji vozač, naletio je na biciklistu koji je pao na kolnik. Od zadobivenih ozljeda vozač bicikla preminuo je na mjestu događaja. 

Vozač osobnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola, te mu je vađena krv i izuzet urin poradi analize na prisutnost alkohola. 

Očevidne radnje na mjestu događaja obavila je zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske postaje Križevci, a točan uzrok smrti vozača bicikla naknadno će se utvrditi obdukcijom mrtvog tijela. 

Slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.