Smrtno stradalo 4 - godišnje dijete

Photo PU_KK/Vijesti/2009/12/policija05.jpg

U petak, 11. svibnja, oko 15.40 sati u Hampovici u Ulici Šimuna Pandura 60 – godišnji vozač upravljao je traktorom marke Zetor, koprivničkih reg. oznaka za koji je bila priključena neregistrirana prikolica (samogradnja) bez bočnih stranica na kojoj su se nalazile roto - bale sijena i na kojoj se prevozio 4 – godišnjak.

 Foto: Ilustracija 

U petak, 11. svibnja, oko 15.40 sati u Hampovici u Ulici Šimuna Pandura 60 – godišnji vozač upravljao je traktorom marke Zetor, koprivničkih reg. oznaka za koji je bila priključena neregistrirana prikolica (samogradnja)  bez bočnih stranica na kojoj su se nalazile roto - bale sijena i na kojoj se prevozio 4 – godišnjak. 

Tom prilikom došlo je do pregaženja 4 – godišnjaka kotačem rečene prikolice. Neposredno prije pregaženja na prikolici se prevozila i 56 – godišnjakinja. 

Djetetu je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Koprivnica gdje je isto i preminulo. Vozač traktora nije bio pod utjecajem alkohola. 

Očevidne radnje na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Đurđevac. Slijedi  Izviješće o događaju Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.