Koprivnica: Radionica projekta "Za bolje sutra"

Photo PU_KK/Vijesti/2014/03/ZaBoljeSutra2.jpg

Foto: Pu koprivničko - križevačka

U ponedjeljak, 3. ožujka, policijski službenici kontakt policije Policijske postaje Koprivnica i policijska službenica za preventivu u cestovnom prometu Službe policije, u suradnji s Udrugom osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice, te „tetama“ i ravnateljicom dječjeg vrtića „Vrapčić“ iz Drnja, Podružnica „ISKRICA“ iz  Đelekovca i „IVANČICA“ iz Koprivničkog Ivanca, održali su radionicu u sklopu projekta „Za bolje sutra“.

Cilj ovog projekta je senzibilizacija djece bez teškoća, roditelja i lokalne zajednice prema osobama s invaliditetom, stvaranje jednakih mogućnosti za sve, tolerancija prema različitosti, te znati se zauzeti za sebe ali i druge i drugačije od nas u cilju ostvarivanja temeljnih ljudskih prava svih (Zajedno možemo bolje i više).

Na radionici je dogovoren način prezentacije projekta putem izrađenog plakata, obzirom da će ovaj projekt biti predstavljen na regionalnom natjecanju u Bjelovaru.

Aktivni sukreatori ovog projekta su Policijska postaja Koprivnica i Odsjek za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave.