U prometnoj nesreći vozač teže ozlijeđen

Photo PU_KK/Vijesti/2009/12/policija05.jpg

U ovoj prometnoj nesreći 56 – godišnji vozač je teže ozlijeđen, a 41 – godišnja putnica koja se nalazila u vozilu Hyundai je lakše ozlijeđena 

Foto: Ilustracija 

U srijedu, 27. kolovoza, oko 17.28 sati u Novom Glogu 41 – godišnjak je upravljao osobnim automobilom Ford Escord, zagrebačkih registracijskih oznaka u smjeru Bjelovara. Tom prilikom započeo je pretjecati osobni automobil Hyundai, koprivničkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 56 – godišnji vozač, a koji je već započeo skretanje u lijevo na sporednu cestu. Uslijed pretjecanja Ford Escord je prednjim djelom udario u stražnji dio Hyundaia.

U ovoj prometnoj nesreći 56 – godišnji vozač je teže ozlijeđen, a 41 – godišnja putnica koja se nalazila u vozilu Hyundai je lakše ozlijeđena.

Vozač koji je uzrokovao prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 1,40 promila i zadržan je u posebnim prostorijama policije do otrježnjenja.

Očevidne radnje na mjestu događaja izvršili su policijski službenici Policijske postaje Križevci.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 41 – godišnjeg vozača biti će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.